Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság éjjel-nappal hívható gyermekvédő hívószáma: 06-80/630-155

Elsős tanítók - 2019/2020

 

A korábbi évekhez képest még nagyobb lelkesedéssel vettek részt tanulóink a programokon. Legnagyobb érdeklődést kiváltó programnak a ZÖLDSÉG ÉS GYÜMÖLCSSZOBOR készítése bizonyult. Nagy örömünkre szolgát, hogy az alkotások elkészítésébe lelkesen bekapcsolódtak a szülők is.
 Sikerrel került megrendezésre a rajz- és plakátverseny, a „Gyere Te is bicikivel!” programunk, emellett délutánonként megrendezett aerobik és gerinctorna is.
Kedd délután, a 3. évfolyamos gyerekek a Pannonhalmi Arborétum Gyógynövénykertjébe kirándulhattak el. Csodás időben egy kellemes séta közben bővíthették ismereteiket.
Szerdán hullahopp karikázási és dekázási versenyben mérhették össze tudásukat a gyerekek.
Az Egészséghét idei újdonsága volt, hogy minden nap valamelyik osztály finom és egészséges süteményekkel várta társait. Jó volt látni, hogy kicsik és nagyok ugyanolyan jó ízűen fogyasztották az egészséges finomságokat - a répatortát, a gyümölcs „saslikot”: a pálcikára tűzött gyümölcsöket - mint bármelyik másik kevésbé egészséges süteményt.

Jövő szeptemberben újabb izgalmas programokkal várjuk diákjainkat és családtagjaikat, hogy az egészséges életmód mindent terültével megismerkedhessenek.

Végh Alexandra
pedagógus

 

01

02

03

04

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo boldog iskola logo