„A jó iskola kérdése nem az, hogy "lássuk, mit nem tudsz", hanem, hogy "mit tudsz", a te sajátos képességeid
(és az intelligenciák legalább nyolcféle formája) szerint.” 
Vekerdy Tamás

 

Kapuváron születtem, a kapuvári Széchenyi István Általános Iskolába jártam. Középiskoláimat a győri Kovács Margit ÁMK –ban (Tűzzománcozott dísztárgykészítő szak), illetve a soproni Fáy András Közgazdasági Üzleti és Postai Szakközépiskolában, végeztem.

A Győri Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karon végeztem 2014-ben, Tanító szakon, a Vizuális kultúra műveltség területen.

2017 júniusában a Széchenyi István Egyetem Ifjúságsegítő szakán is diplomát szereztem.

Hobbim a szakmám. 2014 szeptembere óta dolgozom a Rómer Flóris Múzeumban Tűzzománc oktatóként. A heti foglalkozásokon gyerekeket és felnőtteket is tanítok.

Pályakezdő pedagógus vagyok, azonban szakköri munkámnak köszönhetően már évek óta foglalkozom gyerekekkel és fiatalokkal. Jelenleg matematikát, környezetet, technikát és rajzot tanítok a negyedik évfolyamos tanulóknak.

 Fontosnak tartom, hogy az órák izgalmasak és érdekesek legyenek; sok-sok játékkal és inspriráló tevékenységgel próbálom színesíteni a különböző tantárgyakat. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a gyerekek egy kellemes, barátságos és biztonságos környezetben tudjanak tanulni.

Célom, hogy a művészeteket, az alkotás örömét is megismertessem és megszerettessem a tanítványaimmal.

Szabadidőmben szeretek olvasni, kézműveskedni, túrázni.

Izgalommal és nagy lelkesedéssel várom az új tanévet, az új kihívásokat.

 

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo