Általános és középiskolai tanulmányaimat szülővárosomban Karcagon végeztem, majd 2008-ban a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán - testnevelés és sport műveltség területen diplomáztam. Az iskolák elvégzése után Kenderesen kezdtem el dolgozni napközis nevelőként. Győrszentivánra 2012-ben költöztem férjemhez, akivel időközben 2 gyermek boldog szülei lettünk. Ebben az évben lettem a Váci iskola tanítója is.

Vallom, hogy az óvodából az iskolába kerülő gyermek számára a biztonságot a tanító néni adja, akire bármikor számíthat. Ezért nagyon fontosnak tartom, hogy az együtt eltöltött évek alatt ez a biztonságérzet végigkísérje a tanulóimat. Egy biztos pont legyek az életükben, akire számíthatnak, és akivel megoszthatják örömüket, bánatukat.

Osztályomban igyekszem olyan közösségi szellemet kialakítani, ahol a tanulók segítik, szeretik egymást és odafigyelnek egymásra.

Mindegyik tantárgy tanításánál az a célom, hogy a gyerekek jól elsajátítsák az előre haladásukhoz szükséges tananyagot, és érdekes, változatos feladatokat, módszereket és a modern eszközöket is alkalmazva megszeressék a tanulást.

Szem előtt tartom a gyermekek egyéni adottságait, képességeit. Arra törekszem, hogy ezt segítségemmel kibontakoztathassák és sokoldalú, érdeklődő, vidám, kiegyensúlyozott személyiségekké váljanak.

Nagy lendülettel, tervvel, odaadással várom a következő tanévet és abban is biztos vagyok, hogy egy fantasztikus osztállyal kezdhetem meg.

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo