Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság éjjel-nappal hívható gyermekvédő hívószáma: 06-80/630-155

Elsős tanítók - 2019/2020

 

Az egykori bencés matematikatanár, igazgatóról - Holenda Barnabásról elnevezett matematika versenyt az általános iskolák 2-4. osztályos tanulói számára szervezik. A regionálisan meghirdetett matematika-logika versenyre az idei évben is nagyon alaposan és lelkesen készültünk tanulóinkkal. Tanórákon kívül reggelenként, emellett tehetséggondozó- és logika szakkörökön is zajlott a felkészülés Takácsné Tóth Abonyi Márta ig.h., Hárs Anett, Otoltics Ernőné és Végh Alexandra tanítónők segítségével.

 A versenyen a régió több száz alsó tagozatos gyermeke, hét versenyhelyszínen mérte össze matematikai tudását és logikus gondolkodását.  

A sok munkának meglett az eredménye! Az idei évben is szép eredményeket értek el a Váci iskola tehetséges tanulói. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Kránicz Tamás 4.b osztályos tanulót az 5. helyezettként (felkésztő: Hárs Anett tanítónő), és Hegedűs Levente 3.b osztályost a 8.helyezettként (felkészítő: Otoltics Ernőné tanítónő) szólították a színpadra. 

További eredményeink:

Otoltics Vivien (4.évfolyam) 9. helyezett,  Zsebedits Anna (3.évfolyam), Kánai Emma és Zakota Patrik (4. évfolyam) - 10. helyezettek lettek.

Tóth Adrienn, Pőcze Martin, Loshitz Léda (4. évfolyam),  Csemez Zsombor, Czvitkovits Benjámin, Hutvágner Máté, Élő Katalin, Takács Gergő (3.évfolyam), Kránicz Dániel, Bende Nóra (2. évfolyam)  is szép eredményt értek el.

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo boldog iskola logo