Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság éjjel-nappal hívható gyermekvédő hívószáma: 06-80/630-155

Elsős tanítók - 2019/2020

 

Iskolánk életében nagy nap volt október 21-e, ugyanis két nevezetes dolgot is ünnepelhettünk! Az nap került sor iskolánk új logójának - a felfelé szálló hőlégballonnak - felavatására és aznap vehette át iskolánk a második alkalommal elnyert címről, az Akkreditált Kiváló Tehetségpontról szóló dísztáblát. Az ünnepség a zord időjárásra való tekintettel a tornateremben kezdődött. 

A hetedikesek rövid ünnepi műsora után meghívott vendégeink mondtak méltató beszédeket. Dr. Sík Sándor, a győrszentiváni részönkormányzat képviselője iskolánk folyamatos megújulását és permanens fejlődését emelte ki. 
Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester úr a tehetségek nevelését hangsúlyozta. Szavaival a diáksereget is megszólította: a tanulásra, szorgalomra és a tehetségek felkutatására hívta fel a figyelmet. Valamint fontosnak tartotta megemlíteni, hogy becsületes, tisztességes ember legyen mindenkiből. 
Iskolánk igazgatónője, Répásiné Hajnal Csilla annak fontosságát hangsúlyozta, hogy a tehetséges diákokat felismerni, támogatni és gondozni kell, mely célt az iskolánk kiemelt feladatának tekint.
Az ünnepség végére elállt az eső is. Tanárok és diákok együtt vonultak ki az iskola elé, hogy felavassák a Tehetség-dísztáblát, majd - mialatt az igazgatónő a vendégekkel közösen elvágja az iskolafalunkat díszítő hőlégballon avatószalagját - elénekeljék a „Sulidalt”. 
Ezúton is köszönjük Horváth Éva Andreának, a Győri Kovács Margit iskola igazgatójának és Izsay Alexandra tanárnőnek, hogy ajándékba elkészítették a hőlégballon terveit. 
A 4V Reklámnak, hogy kivitelezte azokat. És külön köszönjük Zsupán Renátának, iskolánk volt tanítványának és jelenlegi szülői munkaközösség vezetőjének, hogy megajándékozta e jövőbe mutató jelképpel iskolánkat. 
Az ünnepség végén osztályonként felengedték a nebulóink a „kívánság lufikat” - a kis tehetségek nagy kívánságaival. 
Reméljük, hogy minden gyermek álma szárnyakat kap és valóra válik!

Illés-Vados Gyöngyvér tanárnő

holegballon 01

holegballon 02

holegballon 03

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo boldog iskola logo