Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság éjjel-nappal hívható gyermekvédő hívószáma: 06-80/630-155

 

A Győri Váci Mihály Általános Iskolában a 7-8. osztályos tanulók komoly, mégis nagyon szórakoztató projektbe kezdetek. Valójában nagy fába vágták a fejszéjüket. Nem kisebb feladatba, mint hogy maguk készítenek egy tanulást segítő táblás társasjátékot, amivel a saját korosztályukat tudják majd játékosan hozzásegíteni a műszaki-, a társadalomtudományi  és művészeti ismeretek megszerzéséhez.

A pályázat lényege egy több tudományágon átívelő interaktív társasjáték létrehozása, melynek megvalósításában az ötlet születésétől a játék fizikai megtervezésig olyan tehetséges fiatalok vesznek részt, akik az adott tudományterületen jártasak vagy kimagasló eredményeket értek el.  A cél egy komplex, a gyermekek számára érdekes játék kidolgozása, mely számos tantárgyi ismeretet foglal magába nem tantermi keretek között.

Az iskola és a diákok is nagy örömmel fogadták a Nyugat Kapuja Egyesület pályázati ötletét, melyet a Nemzet Tehetség Program keretében valósítanak meg az iskola pedagógusaival együttműködésben.

 

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo boldog iskola logo