Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság éjjel-nappal hívható gyermekvédő hívószáma: 06-80/630-155

Elsős tanítók - 2019/2020

 

„Szem, aki most olvasod, szólj a szívednek, hogy szóljon a lábadnak! Most tényleg jó irányba futhatnánk együtt, jótékonyan.”

Ezzel a felhívással indította útjára a Győri Váci Mihály Általános Iskola és az Esélyt a Szentiváni Ifjúságnak Egyesület közös szervezésében a Váci Esélyfutás nevű rendezvényét, melynek nevezési díjai az egyesületen keresztül a gyerekek támogatását hivatott szolgálni. 2016. június 4-én a Molnár Víd Bertalan Közösségi Ház terén közel 300 résztvevő vette fel sportcipőjét és tette meg a kilométereket, hogy nevezési díjával esélyt adjon a gyerekeknek. A verseny 2, 5, 10, és 21 km-es távon zajlott. A célnál jó hangulat, zene és sok ajándék, felajánlás, érmek és serlegek várták a befutókat. Az esélyfutás természetesen nem jöhetett volna létre támogatók nélkül. Köszönet azoknak, akik a gyerekek mellé álltak ebben a fantasztikus rendezvényben is: Dr. Sík Sándor, Győri Sportigazgatóság, Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ, Decathlon Sportáruház Győr, Kis Pipa Csárdavendéglő, Speed-Fit Fitness Studió, Gayer Kertépítés, Pápai Pékség, K.O. GYM Konditerem Győr, Kék Golyó Étterem és Tekéző, Akciós és Biobolt Győrszentiván (100Ft-os bolt), Man At Work, Szilvia papírbolt, Ed. Haas Hungaria Kft, CBA, Marci fagyizó, Böbe, Tonio, Csavaros fagyizók, Chio Magyarország Kft. Győri Gyára, Rendőrség, polgárőrség, médiák, Böröczky Ildikó, Károlyi Beáta Inez, Jéger család, Petőczné Halma Ella, Szabó Viktória, a  a Viki Torna csapat edzője, Varga József, és azok, akik névtelenségüket kérték, illetve minden szülőnek, gyereknek, résztvevőnek.

A szervező munkát két fantasztikus ember végezte: Mitring Anikó szülő és Hárs Anett tanítónő. Köszönjük a Váci iskola közössége nevében!

      dig temahet  tehetseg  hatartalanul logo boldog iskola logo